Scanvo gör stororder av DAF lastbilar

2022-05-12 11:00

scanvo1.jpg

DAF levererar moderna och kvalitetssäkrade lastbilar som lever upp till kundernas högt ställda förväntningar.

(Scanvo väljer nu att satsa rejält på DAF – både på såväl försäljning som på eftermarknaden. På bilden Scanvos Vice VD Roland Poulsen, Säljare Magnus Kjellman och VD Allan Andersen.)

- Därför utvecklar vi nu vårt samarbete med Nordic Truckcenter och lägger en större beställning på DAF lastbilar, säger Allan Andersen, VD för Scanvo. 

DAF presenterade sin nya modell den Nya Generationen DAF förra sommaren och den har tagits emot mycket väl på marknaden. Scanvo är inget undantag och har i dagarna gjort en stororder på 55 lastbilar av Nordic Truckcenter med leverans till hösten.

Nordic Truckcenter och Scanvo har haft ett bra samarbete under en längre tid, men tar nu ytterligare ett kliv framåt i samarbetet, vilket visar att man har en stor tilltro till produkten DAF. Scanvo beställer 55 lastbilar, bland annat XG och XG+ modeller, vilket är de största hyttmodellerna på marknaden. DAF är den första lastbilstillverkaren som utnyttjar möjligheterna att förlänga hytten för bättre aerodynamik och säkerhet. 

- Fantastiskt roligt och ett bra betyg för vår produkt. DAF har en stor tilltro till sin nya produkt och det är ytterligare nyheter på gång som kommer att presenteras framöver, säger Nicklas Sernevall, försäljningschef för DAF Sverige.

Den bästa arbetsplatsen ute på vägarna

Scanvo väljer nu att satsa rejält på DAF – både på såväl försäljning som på eftermarknaden.

- Vi utbildar just nu tre stycken master-tekniker från vår fina verkstad, de blir färdigutbildade lite senare i år. Detta innebär att vi kommer kunna ge den absolut bästa servicen till våra kunder ihop med NTC och DAF, säger Allan Andersen från Scanvo.
Scanvo menar att DAF har producerat en fantastisk lastbil som är både modern och kvalitetssäker.

- Det känns väldigt bra att kunna erbjuda detta till våra kunder, som med rätta ställer höga krav. Våra kunder och deras chaufförer kommer kunna få den absolut bästa arbetsplatsen ute på vägarna, säger Allan och försätter:

- Vi har som ambition att alltid ha nyckelfärdiga konceptbilar hemma för omgående leverans – såväl dragbilar, fjärrbilar som distributionsbilar. DAF erbjuder en fantastisk service och eftermarknadsavtal som skräddarsys efter kundens löptid och behov.

Nordic Truckcenter och Scanvo tittar redan på nya konceptbilar och hur DAF kan växa ytterligare på den svenska marknaden. Företagen är enade om att Nya Generationen DAF kommer att attrahera kunder som tidigare inte varit intresserade av DAF, samt förhoppningsvis välja en DAF som sin nya lastbil.

2022-11-25 11:00Tingsrätten godkänner Eco Logs företagsrekonstruktion
2022-11-20 11:00Hydro elektrifierar aluminiumtransporter med Scania
2022-11-05 11:00Greppa virket som ett proffs - produktiva nyheter i Komatsus nya gripprogram
2022-11-02 11:00IVECO gör det lättare för kunderna att hålla sig på vägen
2022-10-31 11:00Konkurrensverket har godkänt Scania Sveriges förvärv av Arver
2022-10-26 11:11Stort intresse för gröna sjöfartskorridorer
2022-10-22 11:00Minska risken för markskador
2022-10-17 11:00Branschöverskridande samarbete för elektrifiering av tunga transporter
2022-10-16 10:00"Ingen kan göra allt men tillsammans kan vi göra skillnad"
2022-10-11 11:00Mekanisk planteringsmaskin lär sig "se" var plantan ska sättas

Gå till arkivet »