Kunden i fokus när årets IVECO-priser delas ut

2024-03-12 11:11

ivecouokoosss.jpg

Enligt tradition delar IVECO nu ut ett antal priser för det gångna årets främsta prestationer i sitt nätverk. Priserna erkänner och belönar prestationer som tydligt visar nätverkets engagemang för att stärka IVECO på den svenska marknaden – och i år är den gemensamma nämnaren bland vinnarna en stor vilja att sätta kunden först.

I år delar priser i tre kategorier ut av IVECO: Årets Återförsäljare, Årets Säljare och Årets Aftermarket Hero. Utöver starka resultat under 2023 finns även en annan gemensam nämnare för de tre vinnarna – nämligen ett engagemang för både kunder och produkter.

Vinnare för andra året i rad

Priset för Årets Återförsäljare 2023 går till Transportbilscenter Göteborg (TRBC) – för andra året i rad. 

- Sedan Transportbilcenter startade sin verksamhet 2021 har man visat ett driv som utvecklat verksamheten år efter år. Att de vinner priset även i år är ett testamente på att de fortsätter att förbättras och höjer ribban hela tiden. De är engagerade, passionerade och sätter alltid kunden i fokus, berättar Anders Nilsson, försäljningsdirektör på IVECO Sverige.

Han kompletteras av Victor Alvarsson, Customer Service Manager på IVECO:

- Utöver de goda resultaten vad gäller försäljning, gör TRBC ett fantastiskt arbete även med sin verkstad. De tar sig an nya system och jobbar aktivt med MyFleet, vilket gör att de alltid är redo att serva kunderna och i sin tur även kan minimera onödiga driftstopp. TRBC drivs av kundnöjdhet och är en oerhört värdefull samarbetspartner för oss på IVECO.

"En värdig vinnare på alla sätt och vis", säger IVECO:s försäljningsdirektör Anders Nilsson om Alexander Pasaportis, som nu vinner priset för Årets Säljare.

Sålt flest IVECO-fordon i Sverige

Alexander Pasaportis från Kihlströms Transport & Lastbilscenter i Stockholm har utsetts till Årets Säljare.

- Alexander är en engagerad säljare som tar hand om kunderna genom hela processen, även efter att affären är klar. Han har sålt flest IVECO-fordon i Sverige och har ett stort engagemang för både sina kunder och IVECO:s produkter. Eftersom han har arbetat med IVECO i många år, både som kollega och som återförsäljare, har han skapat en stor kundkrets som tack vare hans gedigna kunskap fortsätter att återkomma till honom. En värdig vinnare på alla sätt och vis, säger Anders Nilsson.

IVECO utnämner Joakim Mattsson till Årets Aftermarket Hero, tack vare hans stora driv och omsorg för såväl kunder som kollegor.

Eldsjäl som sätter kunden i förarsätet

Årets Aftermarket Hero går till Joakim Mattsson, servicechef på IVECO i Helsingborg och ansvarig för IVECO:s nystartade verkstad i Malmö.

- Joakim är en eldsjäl som lägger 110 procent i sitt jobb. 2023 startade vi upp IVECO Malmö igen, där han fick ansvaret för att få allting att fungera. Det var hans ansvar att starta upp verkstaden, hålla den i gott skick och få i gång personalen. Det har han gjort med bravur, säger Victor Alvarsson och fortsätter:

- Han är kundcentrerad och sätter alltid kunden först. Det är också något som han alltid förmedlar till sina kollegor. Joakim är en stor tillgång för oss och våra kunder. För honom finns det alltid tid för en kund till, han hittar alltid en lösning och det är en väldigt viktig egenskap.

- För första gången har vi på IVECO just lanserat en fullständig uppdatering av alla fordon i vår bilportfölj, från skåpbilar till tunga fordon. Med duktiga kollegor i både försäljnings- och serviceavdelningarna kommer 2024 förhoppningsvis att bli ett fantastiskt år för IVECO, avslutar Anders Nilsson.

IVECO Sveriges priser för 2023 går till:

Årets Återförsäljare – Transportbilscenter i Göteborg (TRBC)

Årets Säljare – Alexander Pasaportis, Kihlströms Transport & Lastbilscenter i Stockholm

Årets Aftermarket Hero – Joakim Mattsson, IVECO

2024-05-07 11:00IVECO´s nya säkerhetssystem räddar liv
2024-04-25 11:00Skattning av röjningsbehov med digitala verktyg
2024-03-22 11:00Ny laddstation för tung trafik invigd i Stockholm
2024-03-19 11:00Södra sätter in flislastbil i produktion
2024-03-14 11:00Komatsus tjänsten Precision växer med fler smarta fördelar
2024-03-12 11:11Kunden i fokus när årets IVECO-priser delas ut
2024-02-27 11:00Komatsu och Williams Racing återupptar historiskt partnerskap
2024-02-25 11:00Bygge av mur för att separera skogsbränslen vid lagring
2024-02-23 11:00Hyundai levererar ett helelektriskt lätt kommersiellt fordon till Iveco
2024-02-20 11:00Säljstart för nya eSprinter med upp till 53 mils räckvidd

Gå till arkivet »